Tíz érv a tapétázás mellett !

1. A tapéta olcsó
Ha összeadjuk a festéshez szükséges anyagok és eszközök költségét, rájövünk, hogy egy márkás tapéta nem kerül feltétlen többe.
2. A tapéták sokáig tartanak
A márkás tapéták gyártásánál felhasznált jó minőségű alapanyagoknak köszönhetően, a tapétázással létre hozott új miliő sok örömet fog Önnek szerezni. A festhető vagy újrafesthető termékek legtöbbje rövid időn belül kifakul vagy besárgul. A vinyl tapéták esetén (pl. konyhában) a tapéta cseréjére csak a távoli jövőben kell, hogy sor kerüljön.
3. A tapétázás tiszta művelet
A festék használata kellemetlen csepegésekkel és fröcsköléssel jár. Ha tapétázás közben lecseppen a ragasztó a padlóra vagy az ablakpárkányra, könnyen letörölhető egy nedves szivaccsal.
4. A tapétázás kevesebb munkát igényel
A tapéta bekenése ragasztóval és felhelyezése a falra egy művelettel véghez vihető. Ismételt festésre, foltok javítására nincs szükség. A végeredményt csíkról csíkra kapjuk.
5. A tapétázás gyors
Amint a tapéta fölkerül a falra, a munkával készen vagyunk. Napokat megtakaríthatunk azzal, hogy nem kell várnunk az alapanyagok és festékek megszáradására.
6. Tapétázással tökéletes hatásokat érhetünk el
Tökéletes hatásokat lehet elérni. Tehát mindenkinek ideális lehetőségei vannak a vágyai megvalósítására.
7. A tapéták színe mindig ugyanaz
A festékkeverés nem mindig hozza a kívánt eredményt. Előfordul, hogy a festék színe a falon nem ugyan olyan, mint amilyennek az áruházban tűnt. A tapétázásnál a szín a falon is ugyanaz lesz, tehát nem okozhat csalódást.
8. Tapétázással atmoszférát teremthetünk
A tapétázás egyszerű és gazdaságos módja a belső tér tökéletes dekorálásának. A színek kiválasztása, a minták és a struktúrák összehangolása egyedi, harmonikus atmoszférát eredményez minden szobában.
9. A tapétákkal egy életszemléletet fejezhetünk ki
A tapéta kiválasztásával életmódunkat és életszemléletünket fejezhetjük ki. Személyiségünktől függően megmutathatjuk temperamentumunkat és igényeinket minden szobában színek, minták és struktúrák segítségével.
10. A tapéták minden szobát egyedivé varázsolnak